Home » Over ons

Waar is de tijd...

 

Zou mijn grootvader zeggen, moest hij onze winkel nog kunnen meemaken. In 1965 opende hij, samen met mijn grootmoeder, Vishandel De Zeester in Gent. Samen bouwden ze de winkel uit tot een vaste waarde in Gent en omstreken. Na enkele jaren werd hun hard werken beloond met de naam "Hofleverancier Van Onze Majesteit De Koning" en ontvingen ze hiervoor een oorkonde. Wat waren mijn grootouders fier! Ik tot op de dag van vandaag nog steeds.

 

Mijn grootvader overleed plotseling in 1999. Een fantastische man en een trotse (groot)vader, mijn pappie. Mijn grootmoeder heeft nog even de winkel alleen open gehouden met hulp van de kinderen maar na 30 jaar was de tijd gekomen om afscheid te nemen van dit leven.

 

Het is dan ook met hart en ziel dat ik onze winkel in Landen geopend heb. Als eerbetoon aan mijn grootouders, heb ik dan ook besloten om de naam te behouden die zij 55 jaar geleden trots hadden uitgekozen. Katrien en ik hopen minstens even lang onze klanten te kunnen voorzien van lekkere en verse vis net zoals hen. 

 

Hopelijk tot snel!

Groeten,

Stefanie & Katrien

 

** Van links naar rechts: mijn grootmoeder, mijn mama, mijn tante (zus van mijn mama) en mijn grootvader. Foto genomen op 31/12/1979 in Zwijnaarde.